Trembita PR консультуватиме Ukrainian-American Chamber of Commerce and Industry

Організація сприятиме українським підприємцям вийти на ринок США.

Команда креаторів та піарників Trembita PR стала партнером з комунікацій Ukrainian-American Chamber of Commerce and Industry. Діяльність цієї організації зосереджена на допомозі українським підприємцям, що планують запустити бізнес на ринку США. В рамках реалізації проєктів спеціалісти об’єднання надаватимуть компаніям з України професійні консультації, спеціальні знання та поради щодо запуску та ведення бізнесу в тому чи іншому штаті Америки. Trembita PR сприятиме розвитку відносин UACCI з медіа, діловими комьюніті та блогерами. Окрім того, фахівці агенції відповідатимуть за створення контенту та ініціювання публікацій у ЗМІ, які розкриватимуть експертизу, місію, діяльність та цінності американської організації. 

Trembita PR вже розробила стратегію та план дій на найближчі півроку, а також забезпечила швидкий публічний старт для UACCI в Україні. 

“Українські підприємці активно придивляються до США. Тим не менш, їх бізнес середовище сильно відрізняється від особливостей нашого. Є багато різних незвичних факторів, що впливають на маркетинг, інвестиції, банкінг, закони, етику, контекст тощо. Тому потрібен локальний провайдер, ментор, який допоможе швидше і краще зрозуміти нюанси і корегувати плани. Співпраця українських підприємців з UACCI дозволить мінімізувати ці ризики при старті, коректно протестувати гіпотези та побудувати успішний лонч. Про це будемо розповідати українській аудиторії”, – підкреслюють Денис Камишев, керуючий партнер Trembita PR та Сергій Венгер, віце-президент UACCI.